Stafi medicinal

 

 

Prof.Dr.Ilhami Goranci

1969- Beograd, Fakultetin e mjekesise
1974-Zagreb, Specialist i Oftalmologjise
1980-Magjister, tema: Glaukoma sekondare e shkaktuar nga ndryshimet e thjerrezes.
1982-1983 Subspecializim (Diagnosifikim dhe trajtimi i Glaukomes) Stokholm,Suedi
1985-Doktorature me teme:Shpeshtesia e skotomeve te glaucoma me perdorimin e intenzitetit te ndryshem te drites.
Publikim i nje numri te madh punimesh brenda dhe jashte vendit.

 

Dr. Ardiana Goranci Baruti

-2009 ,Specialiste e Oftalmolgjise
-2008 ,Fituese e Grantit per oftalmologe te rinje nga SOE (shoqata e             Oftalmologeve te Evropes. -Observership ne MORFIELD EYE HOSPITAL-London
-2009 ,MBA kandidat per Master ,,Menagjment shendetsor,,
WUS ,Austria
-2010 Fituese e Grantit per here te dyte
-Observership ne MORFIELD EYE HOSPITAL-London

                          

Dr.Dardan Goranci

 

 

dardangoranci@oculoptica.com

 

Loreta Sharapolli

loretasharapolli@oculoptica.com

Shpend Baruti

shpendbaruti@oculoptica.com

 

 

Liridon Halimi

liridonhalimi@oculoptica.com

044-160-419